PIŠTOLJI ZA FARBANJE I LAKIRANJEMODEL AT

pištolji za farbanje su na raspolaganju u različitim varijantama; standardni AT model za poluprofesionalnu upotrebu sa PVC gornjim lončetom 500 ml, I veličina dizne od 1,3 do 2,5 mm. AT LUX model za profesionalnu upotrebu kao i modeli HPS, HVLP, in HVLP-F s teflonskim lončetom 600 ml I diznama od 1,3 do 2,5 mm. Pištolji su namenjeni za intenzivnu upotrebu.

AT LUX modeli so definisani za profesionalne korisnike koji traže najviši nivo kvaliteta.
pistolji_za_farbanje1.jpg
katalog
pistolji_za_farbanje2.jpg
katalog
MODEL F1

pištolji za farbanje su na raspolaganju u različitim varijantama; standardni F1 model za polprofesionalnu upotrebu, s PVC gornjim lončetom 500 ml, i veličinom dizne od 1,2 do 2,5 mm. F1/CAR model za profesionalnu upotrebu I modeli HPS, HVLP, PLUS in SUPER sa teflonskim lončetom 500 in 600 ml I diznama od 1,2 do 2,5 mm. Idealan pištolj primeran za upotrebu I rad sa većinom boja na tržištu. Pištolj odlikuje mala potrošnja vazduha I bpoje istovremeno garantuje izuzetnu kakovost konačnog lakiranja.
MODEL RV

pištolji za farbanje su na raspolaganju u različitim varijantama; standardni RV in RV HVLP model za poluprofesionalnu upotrebu, saPVC ili ALU gornjim i donjim lončetom 500 ml ali 1000 ml, I veličinom dizne 1,5 do 3,5 mm. Pištolji su namenjeni za farbanje sa različitim vrstama boja takojedno kao I dvo komponentnim. Zbog veličine dizne, mogu da se upotrebe u nautičkoj industriji. Pištolji nude visok stepen kvaliteta u odnosu na cenu
pistolji_za_farbanje3.jpg
katalog
pistolji_za_farbanje4.jpg
katalog
MODEL R1 i GF

mini pištolji za farbanje su na raspolaganju u različitim varijantama standardni R1 (G1), R1 (G1) HVLP i R1 HPS model za poluprofesionalnu upotrejbu sa PVC gornjim lončetom 100-500 ml, I veličinom dizne od 0,3 do 1,2 mm. Pištolje odlikuje mala, lagana i ergonomsko oblikovana ručka, Taj rang nudi izuzetno visoku kvalitetu farbanja pogotovo pri upotrebi najnojih generacija boja. Pištolji su namenjeni za volumensko manje poslove i posebno se preporučuju za ''touch up''.
MODEL IDEA

pištolji za farbanje su na raspolaganju u različitim varijantama; standardni IDEA, IDEA HPS in IDEA HVLP modeli su namenjeni za profesionalnu upotrebu, sa PVC gornjim lončetom 600 ml, i veličinom dizne od 1,2 do 1,9 mm. Pištolji su namenjeni za izuzetno zahtevnu profesionalnu upotrebu. Te modele odlikuju najkvalitetniji materijali i najpreciznija obrada
pistolji_za_farbanje5.jpg
katalog